Без рису. Незвичайний рецепт фаршированих перців від шеф-кухаря

23 жовтня, 21:02
Замість рису кухар додає кабачки та зелень (Фото:Скріншот відео з YouTube-каналу Тарас Кліпін)

Замість рису кухар додає кабачки та зелень (Фото:Скріншот відео з YouTube-каналу Тарас Кліпін)

Тарас Кліпін на своєму YouTube-каналі розповів, як приготувати оригінальні фаршировані перці з сиром і цукіні.

Соковиті фаршировані перці - це проста страва, що має приголомшливий смак. Але замінивши деякі інгредієнти, можна урізноманітнити цю страву та отримати незвичайний і вишуканий варіант. Публікуємо рецепт від Тараса Кліпіна, котрий заміняє рис цукіні з сиром.

Відео дня

Рецепт фаршированих перців

Інгредієнти:

  • Фарш — 300 г
  • Перці солодкі — 2 шт.
  • Цукіні — 1 шт.
  • Сир Маасдам — 20 г
  • Сіль, чорний перец, тим’ян, коріандр за смаком
  • Базилік свіжий
Скріншот відео з YouTube-каналу Тарас Кліпін
Фото: Скріншот відео з YouTube-каналу Тарас Кліпін

Приготування:

1. Для основи очистіть перці від насіння. Цукіні розріжте навпіл впоперек і виріжте м’якоть, щоб у вас вийшло два конуси висотою, як перець.

2. Приготуйте начинку: змішайте фарш зі спеціями, дрібно нарізаною зеленню та м’якоттю кабачка.

3. Викладіть фарш у перець по стінках, посередині вставте цукіні, а всередину — шматочок сиру. Зверху також прикрийте фаршем. Зробіть те саме з другим перцем.

4. Відправте все готуватися в розігріту до 200 °C духовку на 35 хвилин.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо НВ
X