На Просекко. Секрети приготування коктейлю Bellini з часточками груші і зернами граната

8 грудня 2019, 04:10

Зерна граната додадуть коктейлю на італійському ігристому вині яскраві святкові фарби.

Класичний Белліні готується з соком персика, завдяки чому має ніжний смак. Чим замінити його взимку? Британський шеф Люсі Варнава спробувала приготувати коктейль з соком граната і грушевим алкоголем.

Відео дня

Lucy Varnava
Фото: Lucy Varnava

Вийшов дуже гарний, ароматний і по-справжньому святковий зимовий коктейль, який вона включила в книгу Англійське Різдво, що вийшла друком в грудні. Зерна фрукта надали напою неповторний святковий вигляд. Що ще приготувати на Новий рік? Читайте інші рецепти Люсі Варнави для новорічного меню на НВ Style:

Олена Лукашенко
Фото: Олена Лукашенко

Гранатовий Bellini з грушею

Яскравий святковий коктейль

Інгредієнти

грушевий бренді 30 мл гранатовий сік: 15 мл тонко нарізані скибочки груші гранатові зерна: 1 ч.л. охолоджене Просекко

Інструкція приготування

Загальний час: 00:05 (Час приготування: 00:05)

  1. Часточки груші докласти зсередини до стінки келиха для шампанського. Додати зерна граната. Влити алкоголь і сік, після чого долити доверху холодним Просекко. Подавати відразу ж.

Книгу Англійське Різдво можна замовити онлайн за ціною 550 грн.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X