На Просекко. Секрети приготування коктейлю Bellini з часточками груші і зернами граната
Зерна граната додадуть коктейлю на італійському ігристому вині яскраві святкові фарби.
Класичний Белліні готується з соком персика, завдяки чому має ніжний смак. Чим замінити його взимку? Британський шеф Люсі Варнава спробувала приготувати коктейль з соком граната і грушевим алкоголем.

Вийшов дуже гарний, ароматний і по-справжньому святковий зимовий коктейль, який вона включила в книгу Англійське Різдво, що вийшла друком в грудні. Зерна фрукта надали напою неповторний святковий вигляд. Що ще приготувати на Новий рік? Читайте інші рецепти Люсі Варнави для новорічного меню на НВ Style:

Гранатовий Bellini з грушею
Яскравий святковий коктейль
Інгредієнти
Інструкція приготування
Загальний час: 00:05 (Час приготування: 00:05)
- Часточки груші докласти зсередини до стінки келиха для шампанського. Додати зерна граната. Влити алкоголь і сік, після чого долити доверху холодним Просекко. Подавати відразу ж.
Книгу Англійське Різдво можна замовити онлайн за ціною 550 грн.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.