Усього три інгредієнти. Домашнє згущене молоко: рецепт приготування

3 серпня, 05:39
Домашнє згущене молоко (Фото:firstblood / depositphotos)

Домашнє згущене молоко (Фото:firstblood / depositphotos)

Згущене молоко — улюблений усіма десерт. Незважаючи на те, що даний продукт не дуже корисний, у ньому знайшлося місце вітамінам А1, В1, В2, В12, С, В3.

Згущене молоко запросто замінить будь-які цукерки, печиво, зефір та інші солодощі. Для приготування домашнього згущеного молока можна використовувати як домашнє, так і магазинне молоко. Згущене молоко повністю засвоюється в нашому організмі та збагачує його корисними речовинами. Згущене молоко, приготовлене за цим рецептом можна зберігати в холодильнику — воно не зацукриться. Рецепт домашнього молока на своїй сторінці в Instagram, опублікувала фуд-блогер Анна.

Відео дня

Складові:

  • молоко — 2,5%, 1 л;
  • цукор — 350 г;
  • масло вершкове — 60 г.

Спосіб приготування:

  1. З'єднайте всі інгредієнти у широкій каструлі з товстим дном.
  2. Поставте на вогонь, доведіть масу до кипіння і помішуючи, готуйте до загустіння.
  3. Залежно від молока, час приготування буде відрізнятися.
  4. Коли згущене молоко дійде до консистенції покупної, зніміть її з вогню і охолодіть.

Якщо згущене молоко таки зацукрилося, ще раз його закип’ятіть і додайте трохи молока. Після цього воно стане необхідної консистенції.

Редактор: Альона Дука

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X