Частування для Тигра. Рецепт домашньої ковбаси на Новий рік

8 грудня 2021, 03:35

Домашня ковбаса — класика будь-якого застілля. А в Новий рік, символом якого є хижак, без неї точно не обійтись.

Меню від шеф-кухаря на Новий рік - це чудова ідея, але уявити собі зимові свята без олів'є, шуби, холодця та домашньої ковбаси складно, та й не потрібно. Розповідаємо, як приготувати ковбасу зі свинини та курки.

Відео дня

Рецепт домашньої ковбаси

Інгредієнти:

  • Свинячий фарш - 1,5 кг
  • Куряча грудка - 1 кг
  • Свинячі черева (натуральна оболонка для ковбаси)
  • Лавровий лист, копчена паприка, чебрець, часник - за смаком
За бажанням ковбасу можна зробити порційною (Фото: markus spiske / unsplash)
За бажанням ковбасу можна зробити порційною / Фото: markus spiske / unsplash

Приготування

Наріжте куряче філе дрібними кубиками, змішайте зі свинячим фаршем.

Додайте сіль, перець та спеції за смаком, добре перемішайте. Відправте готовий фарш у холодильник на 2 години.

Візьміть оболонки для ковбаси та начиніть їх. Ви можете зробити суцільну довгу ковбасу або розділити її нитками на маленькі порційні ковбаски.

Запікайте страву протягом години за температури 180°C.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X