Частування для Тигра. Рецепт домашньої ковбаси на Новий рік
Домашня ковбаса — класика будь-якого застілля. А в Новий рік, символом якого є хижак, без неї точно не обійтись.
Меню від шеф-кухаря на Новий рік - це чудова ідея, але уявити собі зимові свята без олів'є, шуби, холодця та домашньої ковбаси складно, та й не потрібно. Розповідаємо, як приготувати ковбасу зі свинини та курки.
Рецепт домашньої ковбаси
Інгредієнти:
- Свинячий фарш - 1,5 кг
- Куряча грудка - 1 кг
- Свинячі черева (натуральна оболонка для ковбаси)
- Лавровий лист, копчена паприка, чебрець, часник - за смаком

Приготування
Наріжте куряче філе дрібними кубиками, змішайте зі свинячим фаршем.
Додайте сіль, перець та спеції за смаком, добре перемішайте. Відправте готовий фарш у холодильник на 2 години.
Візьміть оболонки для ковбаси та начиніть їх. Ви можете зробити суцільну довгу ковбасу або розділити її нитками на маленькі порційні ковбаски.
Запікайте страву протягом години за температури 180°C.
Смачного!