Із курки. Простий домашній рецепт вареної ковбаси

16 лютого, 05:10
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке
Для форми можна використати пляшку (Фото:Gekachka / depositphotos.com)

Для форми можна використати пляшку (Фото:Gekachka / depositphotos.com)

Така ковбаса готується швидко, а всі її інгредієнти є абсолютно безпечними.

Якщо ви любите докторську ковбасу, але сумніваєтеся у її магазинному складі, приготуйте її вдома самостійно.

Рецепт вареної ковбаси

Інгредієнти:

  • 350 г курки
  • 200 мл бульйону
  • 2 ст.л. желатину
  • 2 ст.л. бурякового соку
  • часник, чорний та червоний перець за смаком
  • сіль
Відео дня

Приготування:

Відваріть курку, залиште 200 мл бульйону. Наріжте м’ясо невеликими шматками, щоб легко перебивати.

Розчиніть у бульйоні желатин, доведіть бульйон до кипіння.

У блендер помістіть м’ясо, спеції, сік буряків та бульйон з желатином, перебийте до однорідної маси.

Потім помістіть майбутню ковбасу в форму, дайте охолонути і відправляйте в холодильник до повного застигання. Щоб ковбаса вийшла правильної форми, можна використати пляшку.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X