Із курки. Простий домашній рецепт вареної ковбаси

Для форми можна використати пляшку (Фото:Gekachka / depositphotos.com)
Така ковбаса готується швидко, а всі її інгредієнти є абсолютно безпечними.
Якщо ви любите докторську ковбасу, але сумніваєтеся у її магазинному складі, приготуйте її вдома самостійно.
Рецепт вареної ковбаси
Інгредієнти:
- 350 г курки
- 200 мл бульйону
- 2 ст.л. желатину
- 2 ст.л. бурякового соку
- часник, чорний та червоний перець за смаком
- сіль
Приготування:
Відваріть курку, залиште 200 мл бульйону. Наріжте м’ясо невеликими шматками, щоб легко перебивати.
Розчиніть у бульйоні желатин, доведіть бульйон до кипіння.
У блендер помістіть м’ясо, спеції, сік буряків та бульйон з желатином, перебийте до однорідної маси.
Потім помістіть майбутню ковбасу в форму, дайте охолонути і відправляйте в холодильник до повного застигання. Щоб ковбаса вийшла правильної форми, можна використати пляшку.
Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life