Майже як пончики. Як приготувати оладки з яблуком по-німецьки

15 вересня, 08:05
Оладки з яблуком по-німецьки (Фото:kreatorex / depositphotos)

Оладки з яблуком по-німецьки (Фото:kreatorex / depositphotos)

Солодкі оладки давно стали одними з найголовніших і найчастіших десертів у житті кожного українця. Варіантів приготування оладок безліч. Кожна господиня сама вибирає для себе найбільш виграшну варіацію, яка до смаку всім домочадцям.

Яблука ще більше насичують оладки неймовірним та ніжним смаком. Для оладок по-німецьки краще вибрати солодкі сорти яблук. Тісто потрібно накладати виходячи з того, якого розміру оладки ви хочете отримати у результаті. Перевертати оладки потрібно тільки коли на поверхні з'являтися дірки. За цим рецептом оладки вийдуть пишними та ніжними, більше схожими на пончики з яблучною начинкою, тому сподобаються не тільки дорослим, а й дітям.

Відео дня

Рецепт оладок з яблуками по-німецьки

Складові:

  • молоко - 100 мл;
  • яйця - 2 шт;
  • борошно - 130 г;
  • цукор - 60 г;
  • яблука - 250 г;
  • сіль - щіпка;
  • цедра лимона - за смаком;
  • сік лимона – 1 ч.л;
  • ванілін, кориця - за смаком.

Спосіб приготування:

  1. У молоко всипаємо цукор та сіль, додаємо яйця, перемішуємо.
  2. Борошно просіюємо та всипаємо в рідку основу, перебиваємо масу вінчиком до однорідності.
  3. Яблука чистимо від шкірки і ріжемо дрібними шматочками.
  4. Висипаємо шматочки яблука в тісто і перемішуємо.
  5. Натираємо в масу цедру лимона і вливаємо сік лимона, додаємо ванілін.
  6. Обсмажуємо млинці в розігрітій олії на сковороді.
  7. Для посипання оладок змішуємо цукор та корицю.
  8. Знімаємо на паперові рушники, потім складаємо на блюдо та посипаємо цукром із корицею.
Редактор: Альона Дука
Показати ще новини
Радіо НВ
X