Провансальське меню. Один із найкращих шефів Франції проведе тематичні вечері в ресторані Citronelle

11 листопада 2021, 17:42
У ресторані представлено сезонне меню (Фото:citronelle_restaurant_francais/instagram.com)

У ресторані представлено сезонне меню (Фото:citronelle_restaurant_francais/instagram.com)

До 10-річчя ресторану в Україну приїде мішленівський шеф-кухар Едуард Лубе, щоб знову відкрити для гостей свою неймовірну кухню.

У листопаді один із найкращих шеф-кухар Франції, що має титул Meilleur Ouvrier de France, володар двох зірок Мішлен, відзначений відомим гідом Gault Millau Едуард Лубе, приїздить в Україну, щоб показати українцям справжню французьку кухню. Шеф брав участь в гастрономічному святі - Le Diner des Grands Chefs у версальському палаці, присвяченому включенню ЮНЕСКО французької кухні в список нематеріальної культурної спадщини людства.

Відео дня

Символічно, що шеф прибуває до 10-річчя ресторану Citronelle, де проведе свої ексклюзивні вечері 10 ans d’inspiration…, адже саме Едуард Лубе розпочинав традицію щорічних мішленівських вечорів в Citronelle.

«Все, що ви побачите в меню — це моє захоплення, емоції, роздуми, досвід — найкраще, чого я досягнув за 10 останніх років, і, я щасливий розділити це з вами», — поділився Едуард Лубе.

19 і 20 листопада шеф буде готувати для гостей ресторану Citronelle особливе провансальське меню з 7-ми страв та цікавих вин.

Едурад Лубе (Фото: Надано Citronelle)
Едурад Лубе / Фото: Надано Citronelle

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X