Провансальське меню. Один із найкращих шефів Франції проведе тематичні вечері в ресторані Citronelle

У ресторані представлено сезонне меню (Фото:citronelle_restaurant_francais/instagram.com)
До 10-річчя ресторану в Україну приїде мішленівський шеф-кухар Едуард Лубе, щоб знову відкрити для гостей свою неймовірну кухню.
У листопаді один із найкращих шеф-кухар Франції, що має титул Meilleur Ouvrier de France, володар двох зірок Мішлен, відзначений відомим гідом Gault Millau Едуард Лубе, приїздить в Україну, щоб показати українцям справжню французьку кухню. Шеф брав участь в гастрономічному святі - Le Diner des Grands Chefs у версальському палаці, присвяченому включенню ЮНЕСКО французької кухні в список нематеріальної культурної спадщини людства.
Символічно, що шеф прибуває до 10-річчя ресторану Citronelle, де проведе свої ексклюзивні вечері 10 ans d’inspiration…, адже саме Едуард Лубе розпочинав традицію щорічних мішленівських вечорів в Citronelle.
«Все, що ви побачите в меню — це моє захоплення, емоції, роздуми, досвід — найкраще, чого я досягнув за 10 останніх років, і, я щасливий розділити це з вами», — поділився Едуард Лубе.
19 і 20 листопада шеф буде готувати для гостей ресторану Citronelle особливе провансальське меню з 7-ми страв та цікавих вин.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.