Ідеальна літня закуска. Рецепт спагеті з цукіні від Євгена Клопотенка
Шеф-кухар Євген Клопотенко поділився рецептом незвичайних спагетті, які готуються з цукіні і кабачків.
Спагеті з цукіні - це не про макарони. Спільне в них тільки довга тонка форма і простота у приготуванні. Це ідеальна літня закуска або гарнір до м’яса чи риби на грилі. Ви здивуєтеся, наскільки це просто і смачно! Завдяки ніжному смаку, цукіні універсальні і будуть доречними до будь-якого обіду та вечері.
Крім того, цукіні, які родом із сонячної Італії, містять у собі велику кількість вітаміну C, тому вони дуже корисні, а низький вміст калорій дозволяє вживати цей овоч, не турбуючись про фігуру.
Рецепт спагеті з цукіні від Євгена Клопотенко

Інгредієнти:
Цукіні (або кабачок) — 300 г
Сік лимона — 2 ст.л.
Оливкова олія — 1 ст.л.
Кріп — 1 невеликий пучок
Сіль і перець за смаком.
Приготування:
Цукіні помийте і поріжте тоненькою соломкою за допомогою спеціальної овочечистки з зубчиками.
Розігрійте пательню, влийте оливкову олію і викладіть туди цукіні. Додайте за смаком сіль, перець і обсмажуйте 1−2 хвилини.
Додайте сік лимона та дрібно порубаний кріп. Одразу розкладіть по тарілках, щоб цукіні не стали надто м’якими.
Смачного!