З гарбуза. Ліза Глінська розповіла, як приготувати домашні цукати
Кондитерка та кулінарна експертка поділилася простим рецептом домашніх цукатів з гарбуза.
Готувати ці ласощі - дуже просто, а результат виходить смачним і набагато більш корисним, ніж магазинний варіант. Тим більше, це хороший спосіб заготовити гарбуз на зиму.
Рецептом поділилася кондитер Ліза Глинська, більше рецептом якої ви можете знайти в її кулінарних книгах.
Рецепт гарбузових цукатів
Інгредієнти:
- 1 кг гарбуза
- 500 мл води
- 500 г цукру
- 0,5 ч.л. меленої кориці
- 0,5 ч.л. меленого імбиру
- 3−4 коробочки кардамону

Приготування:
Очистіть гарбуз від шкірки і насіння, наріжте невеликими шматочками близько 3 на 3 см і додайте кардамон.
Додайте корицю та імбир.
Потім додайте цукор, залийте водою, доведіть до кипіння і проваріть 20−25 хвилин на середньому вогні.
Гарбуз має просочитися сиропом і стати прозорим. Після цього залиште гарбуз у сиропі до повного охолодження.
Викладіть гарбуз на решітку та сушіть в духовці при температурі 80 ° C протягом 4−5 годин.
Охолодіть цукати з гарбуза і приберіть у ємність, що герметично закривається.
Гарбузові цукати готові!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.