Сила змін. Creative Chefs Summit 2021 збере в Києві видатних шеф-кухарів України та світу

26 листопада 2021, 09:15

Creative Chefs Summit 2021 відбудеться у Києві, КВЦ Парковий, уже в цю суботу, 27 листопада. А 28 листопада Національна премія СІЛЬ назве найкращі заклади України в 17 номінаціях.

Цьогоріч професійний міжнародний саміт для шеф-кухарів та рестораторів збере шеф-кухарів з України, Данії, Бельгії, Іспанії та Великої Британії. Шість іноземних та п’ять українських видатних шеф-кухарів виступатимуть на сцені в парах, задля максимальної адаптації світових трендів під локальний ринок, презентуючи гостям концепт TRANSFORMATION: Сила змін!

Відео дня

Creative Chefs Summit
Фото: Creative Chefs Summit

У форматі майстер-класів та доповідей виступатимуть:

1 Міралі Ділбазі, шеф-кухар файндайнінг ресторану Mirali від Good Wine (Україна) та Дієго Прадо, R&D Chef, ресторан Alchemist 2* Michelin (Данія) з темою: Успішний R&D для розвитку ресторану — дослідження продуктів, інновації, впровадження в меню.

2 Елеонора Баранова, шеф-кухар Chef’s Table Restaurant (Україна) та Бастер Тернер, прогресивний ритейл шеф-засновник Rooftop Smokehouse (Іспанія) з темою: Проривний кулінарний ритейл від шефа. Від стартапу до поставок у найкращі мішленівські ресторани. Гастрономічний потенціал роботи з вугром, техніки копчення і в’ялення продуктів.

3 Олександр Цвігун, шеф-кухар ресторану Kommuna Kitchen (Україна) та Ніколас Декльодт, найкращий вегетаріанський шеф року від гіда Gault & Millau, ресторан Humus x Hortense 1* Green Michelin (Бельгія) і Каролін Бертен, шеф-сомельє по роботі з травами та овочами, ресторан Humus x Hortense 1* Green Michelin (Бельгія) з темою: Трансформація овочів — від поля до тарілки. Сухе визрівання овочів та техніки роботи з рослинами й коренеплодами. Пейрінг з алкогольними та безалкогольними напоями на основі овочів.

4 Айк Вейшторт, шеф-кухар ресторанів KAMA Restaurant та ZIA при 5* готелях Fairmont Grand Hotel Kyiv, Riviera House Hotel (Україна) та Оллі Дабу, співзасновник та виконавчий шеф-кухар, ресторан HIDE 1* Michelin (Велика Британія) з темою: Екосистема файндайнінг ресторану — від високої кухні до страв на доставку. Хіти з меню Hide Above, Hide Ground, Hide Delivery.

5 Станіслав Завертайло, співзасновник та CEO кондитерської Honey та Zavertailo, (Україна) та Чаві Донай, найкращий шеф-кондитер світу 2020 за версією The Best Chef Awards, ресторан Lasarte 3* Michelin (Іспанія) з темою: Розробка та інтеграція знакового десертного меню у ресторані.

Creative Chefs Summit — це платформа професійної комунікації, де найвидатніші шеф-кухарі продемонструють свої кулінарні шедеври та допоможуть досягти вершин у сфері гастрономії. Приєднатися до події можуть усі охочі. Придбати квитки можна на сайті Creative Chefs Summit.

Показати ще новини
Радіо NV
X