Чуррос і раклет. Названі 14 європейських страв, які повинен спробувати кожен

24 грудня 2015, 16:35
Американський інтернет-портал назвав чотирнадцять маловідомих європейських страв, які повинен спробувати кожен

За версією Huffington Post серед непопулярних, але смачних європейських страв опинилися: ельфійський хліб, каррівурст, кюртешкалач, саганакі й інші незвичайні закуски.

14 маловідомих і смачних страв

Відео дня

1.Солодка іспанська випічка із заварного тіста під назвою чуррос, яку подають з чашкою гарячого шоколаду.

© Farrukh/Flickr
© Farrukh/Flickr Фото:

2.Швейцарська національна страва раклет готується з жирного сиру і нагадує фондю.

© Benjamin Jopen
© Benjamin Jopen Фото:

3.Корніш пасті – це традиційна англійська страва, яка представляє собою округлий закритий пиріг з м'ясною або овочевою начинкою.

© slimmer_jimmer/Flickr
© slimmer_jimmer/Flickr Фото:

4.Булочки із заварного тіста з мигдально-вершковим кремом – популярне у Швеції частування.

© Peter Guthrie/Flickr
© Peter Guthrie/Flickr Фото:

5.Національний іспанський соус ромеско готують з перцю і горіхів.

© ulterior epicure/Flickr
© ulterior epicure/Flickr Фото:

6.Ельфійський хліб - це скибочка хліба з тонким шаром вершкового масла та кондитерською посипкою.

© Troy Tolley/Flickr
© Troy Tolley/Flickr Фото:

7.Каррівурст – це засмажена сосиска, яку подають зі спеціальним соусом із томатної пасти і каррі.

© David Schiersner/Flickr
© David Schiersner/Flickr Фото:

8.Іспанська тортилья бокадільо готується з яєць, запечених з цибулею, які подають між двох скибочок хліба.

© Brisan/Flickr
© Brisan/Flickr Фото:

9.Багет з маслом і шинкою - одна з улюблених закусок французів.

© Alpha/Flickr
© Alpha/Flickr Фото:

10.Традиційну угорську випічку кюртешкалач випікають на відкритому вогні, після чого присипають цукром, корицею або ваніллю.

© Kathryn Burrington/Flickr
© Kathryn Burrington/Flickr Фото:

11.Голландські пончики олібол готуються на основі пива і смажаться у фритюрі.

© stardustshoes/Flickr
© stardustshoes/Flickr Фото:

12.Аранчіні – це страва сицилійської кухні, яка являє собою обсмажені кульки рису, начинені м'ясом і моцарелою.

© stu_spivack/Flickr
© stu_spivack/Flickr Фото:

13.Саганакі являє собою товсті скибочки спеціального сиру, засмаженого в олії.

© Alpha/Flickr
© Alpha/Flickr Фото:

14.Традиційний для Англії солодкий різдвяний пиріжок начиняють фруктовою начинкою.

© Ben Salter/Flickr
© Ben Salter/Flickr Фото:

Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Показати ще новини
Радіо НВ
X