Знаменитий Сан-Себастьян. Баскський чізкейк від шефа Віталія Гуралевича

25 травня 2020, 18:40
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Знаменитий Баскський чізкейк за рецептом бренд-шефа мережі Самогонна Ресторація Віталія Гуралевича, який він представив у межах Академії смаку Сільпо.

Оригінальний баскський чізкейк або як його ще називають чізкейк Сан-Себастьян подають в ресторані La Viña іспанського міста Сан Себастьян (Країна басків). Такий чізкейк готують без печива. Зверху він виходить сильно запеченим, практично чорним, а середина за текстурою схожа на крем-брюле. Це обумовлено тим, що чізкейк випікається при досить високій температурі - 240 градусів за Цельсієм. Пропонуємо приготувати незвичайний чізкейк за рецептом бренд-шефа мережі Самогонна Ресторація Віталія Гуралевича.

Відео дня

Як приготувати Баскський чізкейк?

Складові:

  • 600 г Філадельфії або крем сиру
  • 100 г м’якого козячого сиру або овечого
  • 400 г вершків 30%
  • 4 яйця
  • 180 г цукру (за бажанням) + трохи ванільного цукру
  • 20 г борошна

Кладемо в чашу блендера або комбайна сир Філадельфія, цукор, козячий сир, яйця, борошно, вершки і змішуємо всі інгредієнти. Круглу форму діаметром 20−21 см застилає пергаментним папером і в висоту 10 см, після чого виливаємо суміш. Розігріваємо духовку до 240 градусів і випікаємо чізкейк 30−40 хв. Після запікання відкриваємо духовку і даємо охолонути чізкейку 5 хвилин, обережно дістаємо і даємо охолонути при кімнатній температурі 12 годин на літній період і 24 години в зимовий період.

Баскський чізкейк: відео рецепт

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X