Арахісово-карамельний. Рецепт чизкейку Снікерс без випікання

4 вересня, 04:55
За бажанням торт можна прикрасити шоколадною крихтою (Фото:aliona gumeniuk / unsplash)

За бажанням торт можна прикрасити шоколадною крихтою (Фото:aliona gumeniuk / unsplash)

Фуд-блогерка Anny Cooking розповіла, як приготувати оригінальний десерт зі смаком улюбленого шоколадного батончика.

Щоб приготувати цей чизкейк вам знадобиться всього 20 хвилин активного готування, а торт не потрібно випікати.

Рецепт чизкейку Снікерс

Інгредієнти на форму 18−21 см:

Відео дня

  • 250 г шоколадного печива
  • 125 г вершкового масла
  • 500 г крем-сиру (філадельфія)
  • 250 г вершків 20−33%
  • 120 г цукрової пудри
  • 1,5 ст.л. арахісової пасти
  • 20 г желатину + 100 мл води
  • 150 г солоного арахісу
  • 3−4 ст.л. карамелі або вареної згущівки

Приготування:

1. Подрібніть печиво в крихту та змішайте з розтопленим маслом. Застеліть форму пергаментним папером, сформуйте з крихти корж і відправте в холодильник.

2. Залийте желатин водою і залиште набухати. Через 5−10 хв розтопіть його в мікрохвильовці впродовж, приблизно, 30 секунд.

3. Змішайте сир, вершки, пудру, пасту та розтоплений желатин, збийте блендером до однорідної ніжної консистенції.

4. Викладіть сирну масу на корж, розрівняйте та відправте в холодильник на 3−4 години.

5. Змішайте арахіс із карамеллю чи згущівкою, викладіть рівномірним шаром на чизкейк. За бажанням притрусіть натертим шоколадом.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо НВ
X