Десерт у склянці. Рецепт швидкого чизкейку без випікання від Євгена Клопотенка

31 грудня 2020, 05:15
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Кулінарний експерт, шеф-кухар і співвласник ресторану 100 років вперед поділився простим рецептом чизкейку, що дуже швидко готується.

«З‘їдається так само швидко, як і готується, тому робіть одразу багато порцій. Те, що треба в якості новорічного десерту, щоб не морочити собі голову та не витрачати багато сил. Особливо, після того шаленого марафону салатів-закусок-основних», — написав Євген Клопотенко.

Відео дня

Рецепт чизкейку без випікання

Інгредієнти:

  • 8−10 шт. паличок бісквітного печива Савоярді
  • 125 г сиру Маскарпоне
  • 2 ч. л. цукрової пудри
  • 1−2 гілочки розмарину
  • Журавлина
  • Дрібка солі

Приготування

Для крему мішайте маскарпоне з цукровою пудрою та дрібкою солі.

Потім приготуйте соус із журавлини: проваріть ягоди з розмарином і крапелькою води та цукру. Варіть поки все не загусне.

Для основи візьміть печиво (савоярді або звичайне цукрове), помістіть його у блендер і збийте в крихту.

Зберіть десерт: візьміть склянку або бокали для мартіні, насипте в них печиво, за бажанням трохи свіжозмеленого перцю для пікантного смаку, зверху крем і соус. Готово!

В ідеалі перед подачею дайте десерту постояти в холодильнику годину чи дві. Але можна подавати одразу.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X