Корисний снек. Як приготувати яблучні чіпси

8 червня 2020, 05:20

Смачні та корисні снеки для дітей — яблучні чіпси за рецептом кулінарного експерта Євгена Клопотенко.

klopotenko.com
Фото: klopotenko.com

Діти обожнюють різні хрустікі - сухарики, чіпси, горішки. Але всі ці ласощі не надто корисні. Шкідливі магазинні чіпси можна замінити на натуральні з яблук. Але яблучні чіпси, які продаються в магазинах, як правило, досить дорогі. Пропонуємо приготувати їх самостійно за рецептом кулінарного експерта Євгена Клопотенка. Ви можете спокійно зробити чіпси вдома, це буде дуже смачно, корисно і зовсім недорого. Автор онлайн-курсу з кулінарії Мислити як кухар Євген Клопотенко є реформатором шкільного харчування. Клопотенко отримав грант на укладання збірника рецептів для харчування в школах і як ніхто інший розуміється на питаннях їжі для дітей.

Відео дня

Як приготувати яблучні чіпси?

Складові:

  • Яблуко - 3 шт.
  • Мед - за смаком
  • Кориця - за смаком

Яблука наріжте тонкими-тонкими слайсами. Це дуже важливо. Викладіть яблука на деко, застелене пергаментним папером, в один шар. Відправте деко в духовку, розігріту на 80 градусів. І сушіть 40-90 хвилин. Тут потрібно дивитися, яку структуру ви хочете отримати. Якщо ви хочете, щоб чіпси були хрусткими як картопляні, то сушіть їх в духовці години півтори. А якщо ви любите чіпси м'якші, то вистачить і сорока хвилин. Дістаньте яблука з духовки, посипте корицею і додайте за смаком мед.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X