Соковито та смачно. Рецепт приготування чебуреків з кабачків

7 липня, 06:05
Чебуреки з кабачків — рецепт (Фото:aliaskaraigerim / instagram)

Чебуреки з кабачків — рецепт (Фото:aliaskaraigerim / instagram)

Незвичайні чебуреки з кабачків здивують усіх близьких та друзів. Начинку для таких чебуреків можна вибирати будь-яку, на свій смак.

Кабачкові чебуреки на вигляд схожі на стандартні чебуреки. Однак замість звичного тесту потрібно використовувати натертий кабачок. Вологи, яка є у кабачках, достатньо для того, щоб начинка встигла приготуватися.

Відео дня

Чебуреки з кабачків - рецепт

Складові:

  • 2 молоді кабачки вагою 600 грамів;
  • 50 г молока;
  • одне куряче яйце;
  • близько 100 г борошна;
  • пучок зеленої цибулі;
  • 1,3 чайні ложки солі;
  • 250 грамів яловичого фаршу;
  • мелений чорний перець.

Спосіб приготування:

  1. Помийте кабачки і натріть на тертці.
  2. Додайте чайну ложку солі, перемішайте і залиште на 15 хвилин, щоб вони пустили сік. За цей час приготуйте начинку.
  3. Фарш посоліть і поперчіть, додайте подрібнену цибулю.
  4. Відіжміть кабачки, перекладіть у глибоку тарілку.
  5. Додайте яйце, молоко, подрібнені стебла зеленої цибулі, посоліть.
  6. Поступово вводьте борошно.
  7. Розігрійте сковороду на вогні і викладіть кілька столових ложок тіста, розрівнюючи його в тонкий круглий млинець.
  8. Коли воно трохи схопиться, на одну частину викладіть фарш і накрийте другою частиною тіста так, щоб краї скріпилися.
  9. Обсмажуйте на помірному вогні по 3-4 хвилини з боків, поки фарш повністю приготується.
Редактор: Альона Дука
Показати ще новини
Радіо НВ
X