Незвичайно, але смачно. Рецепт капустяних чебуреків від Лізи Глінської

18 вересня, 03:36
Чебуреки можна приготувати з будь-яким фаршем (Фото:instagram.com/lizaglinskaya)

Чебуреки можна приготувати з будь-яким фаршем (Фото:instagram.com/lizaglinskaya)

Кулінарна експертка поділилася рецептом у своєму Instagram.

Якщо ви обожнюєте чебуреки, але рідко їх готуєте, бо вони не надто корисні й довго готуються, спробуйте цю їх версію. Замість борошна — капуста, а замість фритюру просте обсмажування.

Відео дня

Рецепт чебуреків із капусти

Інгредієнти:

  • 1 велика капустина
  • 500 г фаршу (телятина, яловичина або свинина)
  • 3 цибулини
  • 50 мл холодної води
  • сіль/чорний перець (за смаком)
  • 3 яйця
  • соняшникова олія

Приготування:

1. Зробіть надрізи на капусті навколо ніжки (як показано у відео). Наколіть ніжку на міцну виделку та опустіть капустину в киплячу воду. Поступово відокремте листя і лишіть у воді на 2−3 хвилини, щоб воно розм’якло.

2. Качан, який залишився із залишком капустяного листя, натріть на терці. Додайте до неї натерту цибулю, фарш, сіль та перець за смаком.

3. Перемішайте, покладіть фарш тонким шаром на одну сторону листя, закрийте другою.

4. Розмішайте яйця. Опустіть чебуреки в яйця перед тим, як смажити.

5. Обсмажуйте з обох боків до скоринки на розігрітій пательні під кришкою, із додаванням рослинної олії.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо НВ
X