З трьома видами м’яса. Кримські чебуреки за рецептом одеського ресторатора Савелія Лібкіна
Кримські чебуреки з бараниною, телятиною і свининою за рецептом одеського ресторатора Савелія Лібкіна.
Одеський ресторатор Савелій Лібкін показав у прямому ефірі на своїй сторінці в Facebook, як приготувати чебуреки з трьома видами м’яса. Тонке хрустке тісто і соковита м’ясна начинка не залишать вас байдужим. Рецепт дуже простий, а інгредієнти можна знайти в будь-якому магазині. Щоб приготувати чебуреки як у Сави Лібкіна, пропонуємо прочитати рецепт і подивитися відео покрокового приготування. Також НВ Style раніше публікував рецепт картоплі з ароматним сиром таледжіо, сушеними білими грибами і вершковим маслом від одеського ресторатора.
Як приготувати кримські чебуреки за рецептом Сави Лібкіна?

Складові:
- баранина
- телятина
- свинина
- бараняче сало
- цибуля
- сіль, перець
- мука
- газована вода
- соняшникова олія
Цибулю розрізаємо на чотири частини, м’ясо і сало нарізаємо невеликими шматочками. Подрібнюємо в м’ясорубці цибулю, м’ясо і сало. Солимо, перчимо фарш, перемішуємо і ставимо в холодильник.
Висипаємо в чашу міксера борошно, наливаємо газовану воду, солимо і додаємо трохи соняшникової олії. Збиваємо все міксером. Тісто готове.
Присипаємо стіл борошном і розкачуємо тісто в джгут. Нарізаємо тісто на невеликі шматочки. Розминаємо кожен шматочок руками в плоский корж і розкачуємо качалкою дуже тонке тісто. Змащуємо розкачане тісто соняшниковою олією.
Дістаємо з холодильника фарш і розкладаємо рівномірно на половині тіста, другою частиною тіста накриваємо фарш і защипувати краю.
Розігріваємо олію на сковороді і викладаємо чебуреки. Проколюємо чебуреки тонкою дерев’яною паличкою і обсмажуємо з двох сторін. Викладаємо чебуреки на паперові рушники, щоб вбралася зайва олія. Кримські чебуреки готові!