З трьома видами м’яса. Кримські чебуреки за рецептом одеського ресторатора Савелія Лібкіна

1 травня 2020, 18:39

Кримські чебуреки з бараниною, телятиною і свининою за рецептом одеського ресторатора Савелія Лібкіна.

Одеський ресторатор Савелій Лібкін показав у прямому ефірі на своїй сторінці в Facebook, як приготувати чебуреки з трьома видами м’яса. Тонке хрустке тісто і соковита м’ясна начинка не залишать вас байдужим. Рецепт дуже простий, а інгредієнти можна знайти в будь-якому магазині. Щоб приготувати чебуреки як у Сави Лібкіна, пропонуємо прочитати рецепт і подивитися відео покрокового приготування. Також НВ Style раніше публікував рецепт картоплі з ароматним сиром таледжіо, сушеними білими грибами і вершковим маслом від одеського ресторатора.

Відео дня

Як приготувати кримські чебуреки за рецептом Сави Лібкіна?

Instagram - savvalibkin
Фото: Instagram - savvalibkin

Складові:

  • баранина
  • телятина
  • свинина
  • бараняче сало
  • цибуля
  • сіль, перець
  • мука
  • газована вода
  • соняшникова олія

Цибулю розрізаємо на чотири частини, м’ясо і сало нарізаємо невеликими шматочками. Подрібнюємо в м’ясорубці цибулю, м’ясо і сало. Солимо, перчимо фарш, перемішуємо і ставимо в холодильник.

Висипаємо в чашу міксера борошно, наливаємо газовану воду, солимо і додаємо трохи соняшникової олії. Збиваємо все міксером. Тісто готове.

Присипаємо стіл борошном і розкачуємо тісто в джгут. Нарізаємо тісто на невеликі шматочки. Розминаємо кожен шматочок руками в плоский корж і розкачуємо качалкою дуже тонке тісто. Змащуємо розкачане тісто соняшниковою олією.

Дістаємо з холодильника фарш і розкладаємо рівномірно на половині тіста, другою частиною тіста накриваємо фарш і защипувати краю.

Розігріваємо олію на сковороді і викладаємо чебуреки. Проколюємо чебуреки тонкою дерев’яною паличкою і обсмажуємо з двох сторін. Викладаємо чебуреки на паперові рушники, щоб вбралася зайва олія. Кримські чебуреки готові!

Кримські чебуреки за рецептом Савелія Лібкіна: відео

Показати ще новини
Радіо NV
X