Є один секрет. Як смачно приготувати брокколі в духовці - рецепт NYT

29 вересня 2021, 04:27

Правильно підсмажена брокколі — це справжній делікатес. Розповідаємо, як зберегти її ніжну текстуру всередині, підсмаживши до хрусткої скоринки.

Багато людей не люблять овочі просто тому, що не вміють їх смачно готувати. Однак, якщо ви приготуєте брокколі за цим рецептом NYT, ви закохаєтеся в овочі.

Рецепт брокколі

Відео дня

Інгредієнти:

  • 700 г брокколі
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 1 ст.л. хересу або червоного винного оцту
  • 1 ч.л. діжонської гірчиці
  • Сіль і чорний перець

Приготування:

Промийте брокколі, наріжте суцвіття довжиною 4−5 см, а стебла завтовшки 0,5 см. Перемішайте брокколі з оливковою олією, сіллю та перцем. Викладіть в один шар на деко.

Розігрійте духовку до 225С, випікайте 15−20 хвилин до легкої хрусткої скоринки з одного боку.

Додайте масло, оцет і гірчицю до брокколі на деку і перемішуйте, поки масло не розтане, по ходу зіскрібаючи зі сковороди підрум'янені шматочки. Приправте за смаком сіллю та перцем.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо НВ
X