Британський кухар поділився різдвяними рецептами пивного глінтвейну
За словами експерта, такий коктейль сподобається не тільки прихильникам пива, але і шанувальникам пряних гарячих напоїв, пише GQ. Пивний глінтвейн може стати ще одним традиційним різдвяним напоєм, нічим не поступаючись звичному глінтвейну й егг-ногу.
Глінтвейн на основі Лагера

Інгредієнти:
- 660 мл світлого Лагера
- 4 столових ложки пальмового цукру
- 50 гр свіжого імбиру
- 6 листків м'яти
- 6 стебелів коріандру
- 1 чайна ложка насіння коріандру
- 1 стебло лемонграсу
- половина перцю чилі
Приготування:
Спочатку потрібно розтовкти у ступі імбир і стебло лемонграсу. Далі всі інгредієнти поміщаються в каструлю і доводяться до кипіння. Коли напій почне закіпати, його прибирають з вогню і накривають кришкою, дозволяючи трохи охолонути. Перед подачею коктейль потрібно обов'язково пропустити через сито, щоб позбутися зайвого. Правильною прикрасою стануть листя м'яти і коріандру.
Глінтвейн на основі Елю

Інгредієнти:
- 660 мл Еля
- 6 столових ложок меду
- 1 паличка кориці
- 50 гр свіжого імбиру
- Трохи гвоздики
- 2 стручки кардамону
- 1 лимон
- дрібка солі
Приготування:
Спочатку потрібно помістити всі інгредієнти в каструлю і поставити на середній вогонь. Як тільки напій почне кипіти, його слід прибрати з плити і дати трохи охолонути. Перед подачею коктейль обов'язково пропускають через сито, щоб позбутися зайвого. Прикрашають паличкою кориці і цедрою апельсина.