Солодка подорож у США. Рецепт американского пирога Шоколадний блонді від Ектора Хіменеса-Браво

15 липня 2021, 10:35

Шеф-кухар і незмінний суддя всіх проєктів МастерШеф розповів, як приготувати традиційний американський десерт.

Блонді - американське тістечко, брат обожнюваного всіма брауні з подібною консистенцію, але легшим смаком.

«Як щодо подорожі в Америку разом зі мною? Обирайте: Голівуд або Таймс сквер. А поки вибираєте, приготуйте супер-легкий і насичений Американський торт шоколадний блонді», — написав Ектор Хіменес-Браво в інстаграмі.

Відео дня

Рецепт шоколадного пирога блонді

Інгредієнти:

  • 175 г розтопленого вершкового масла
  • 250 г цукру
  • 2 яйця
  • 125 г розтопленого чорного шоколаду
  • 100 г борошна
  • 30 г какао порошку
  • дрібка солі
  • 80 г дрібнорубленого чорного шоколаду

Білий шар:

  • 100 г вершкового масла
  • 125 г тростинного цукру
  • 1 жовток
  • 1 ч.л ванільного екстракту
  • 110 г борошна
  • 1 ч.л розпушувача
  • 75 г рубленого чорного шоколаду

Приготування

Цукор і розтоплене вершкове масло збиваємо до розчинення цукру, додаємо яйця і збиваємо до білого кольору, додаємо розтоплений чорний шоколад, борошно, какао порошок і сіль.

В готове тісто додаємо рубаний чорний шоколад. Виливаємо готову шоколадну суміш у форму на пергамент.

Для світлого шару: м’яке вершкове масло і цукор збиваємо до розчинення цукру, додаємо жовток і ванільний екстракт. Перемішуємо, додаємо борошно, розпушувач і рубаний шоколад. Катаємо кульки і хаотично розкладаємо по шоколадній суміші. Додаємо зверху рубаний шоколад і запікаємо при 170 градусах 30 хвилин.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X