Карамель-попкорн. Простий рецепт брауні від Тетяни Литвинової

23 травня 2021, 09:15

Кулінарний експерт на спеціальному дитячому майстер-класі поділилася рецептом брауні, який зможе приготувати навіть дитина.

Брауні - це ну дуже шоколадний американський десерт, який ще й досить простий у приготуванні. Тетяна Литвинова запевняє, що його може приготувати навіть дитина, тому зберігайте рецепт незвичайного брауні зі смаком карамель-попкорн.

Відео дня

Рецепт брауні

Інгредієнти:

  • Масло вершкове 160 г
  • Шоколад чорний 70% 160 г
  • Яйця 2 шт
  • Цукор 100 г
  • Борошно 50 г
  • Горіх волоський 70 г
  • Іриска 110 г
  • Попкорн 50 г
  • Морська сіль велика дрібка
matt seymour / unsplash
Фото: matt seymour / unsplash

Приготування

Збийте яйця віночком. Розтопіть вершкове масло і шоколад. За бажанням, до шоколаду додайте трохи какао, щоб зробити смак більш насиченим. З'єднайте з яйцями і перемішайте.

Розріжте цукерки іриски навпіл і обваляйте їх у морській солі.

Додайте в тісто цукор, борошно, обсмажені горіхи й іриски.

Викладіть тісто в форму 20×20 см або в порційні формочки. Зверху покладіть попкорн.

Випікайте при 170 градусах 30-35 хвилин, в порційних формах - 20 хв.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X