Карамель-попкорн. Простий рецепт брауні від Тетяни Литвинової
Кулінарний експерт на спеціальному дитячому майстер-класі поділилася рецептом брауні, який зможе приготувати навіть дитина.
Брауні - це ну дуже шоколадний американський десерт, який ще й досить простий у приготуванні. Тетяна Литвинова запевняє, що його може приготувати навіть дитина, тому зберігайте рецепт незвичайного брауні зі смаком карамель-попкорн.
Рецепт брауні
Інгредієнти:
- Масло вершкове 160 г
- Шоколад чорний 70% 160 г
- Яйця 2 шт
- Цукор 100 г
- Борошно 50 г
- Горіх волоський 70 г
- Іриска 110 г
- Попкорн 50 г
- Морська сіль велика дрібка

Приготування
Збийте яйця віночком. Розтопіть вершкове масло і шоколад. За бажанням, до шоколаду додайте трохи какао, щоб зробити смак більш насиченим. З'єднайте з яйцями і перемішайте.
Розріжте цукерки іриски навпіл і обваляйте їх у морській солі.
Додайте в тісто цукор, борошно, обсмажені горіхи й іриски.
Викладіть тісто в форму 20×20 см або в порційні формочки. Зверху покладіть попкорн.
Випікайте при 170 градусах 30-35 хвилин, в порційних формах - 20 хв.
Смачного!