«Символ незламності». Кондитерська Honey випустила колекцію цукерок у формі бородянського півника

Смаки натхненні українськими продуктами та стравами (Фото:instagram.com/honey_cafe)
У наборі 15 цукерок із оригінальними смаками, які «оповідають нові українські легенди».
Набір цукерок можна купити в кондитерських Honey чи замовити на сайті з доставкою по всій Україні. Ціна коробки цукерок — 1150 грн, а 50 гривень з кожної коробки передаватимуться у Фонд Сергія Притули на ремонт трофейної техніки.
Кондитерська пропонує такі смаки:
1. Калина та бергамот
«Калина — традиційний зимовий смак українського Полісся. Витончена кислотність, ніжний цитрусовий акцент ягоди та рубіновий шоколад, щоб поглибити смак. Ми хочемо зробити калину не тільки музичною, а й смаковою іконою».
2. Медівник
«Найвідоміший смак солодкого столу в кожній українській родині? Так, запашний медівник. Тут шовковий молочний шоколад зустрічається зі сметанно-бергамотовим ганашем та хрусткими коржами. Насичений медовий смак і аромат — такий знайомий та потрібний нам затишок дому».
3. Чорнослив та волоський горіх
«Смак в’яленої сливи відомий кожному українцю з дитинства. Солодко-терпкий, копчений, виразний. Ми дали йому нову домівку — огорнули в корпус з молочного шоколаду. Плюс декілька крапель рому та ганаш зі смаженого волоського горіха».
4. Насіння соняха
«Халва по-українськи, тільки ще краще. Тому що в шоколаді. Так, ми створили ароматне і хрустке праліне з насіння соняшника. Концентрація сонця та енергії соняхів у кожній цукерці».
5. Ялівець і смородина
«Цукерка-трансерфінг у карпатську реальність. З першого шматочка цукерки відчувається свіжий вітер з ароматом шишок та лісових ягід. Це все наш ялівцевий ганаш з мармеладом смородини. Ніякої магії - просто рецепт з українських Карпат».
Проєкт натхненний у першу чергу, звісно, півником із Бородянки, але також ювелірами Gunia, котрі раніше презентували прикрасу у формі півника.
«Символ майстерності українських ремісників став символом української незламності. Півник, який встояв. Потім майстерність ювелірів бренду GUNIA дозволила кожному одягти на себе новий символ незламності у вигляді прикраси. Виняткової краси півник.
А далі майстерна праця ювелірів надихнула на ювелірну працю кондитерів. Ми побачили у півнику ідеальну форму для дива української гастрономічності. Кондитерська майстерність створила шоколадну форму півника та зібрала в ній автентичні смаки зі всієї України", — розповіли засновники Honey.
- Лютий лютує, бо весну чує. Українські бренди випустили колекцію прикрас, щоб зібрати гроші на тактичне жіноче взуття
- З правильними акцентами. На гастроісторичному каналі Tasting History вийшов великий епізод про історію борщу
- Останні дні роботи. У Києві закривається знаковий заклад Буланжері на Лютеранській