Кухарський Оскар. Стало відомо, хто вперше представить Україну на європейському чемпіонаті Bocuse d’Or
11 жовтня, після великого відбору та фінального конкурсу, журі визначило переможця, який відправиться на європейський фінал від України в 2022 році.
Bocuse d’Or — міжнародний чемпіонат для кухарів, до якого в наступному році приєднається й Україна. У конкурсі участь бере команда всього з двох людей: шеф і його помічник — тому конкурс був дійсно великим. Українська команда Bocuse прийняла безліч заявок, з яких відібрала 76, допустила до готування 36, а для фіналу вибрала 8. На фіналі крім українських шеф-кухарів страви оцінювали міжнародні експерти з різних країн.
У фіналі брали участь переможниця МастерШеф. Професіонали-3 Елеонора Баранова, учасник цього ж сезону Віталій Нужний, а також Андрій Приварников, Владислав Ліонов, Максим Прихідько, Олександр Липко і Вадим Захаров. Усі команди представили одну м’ясну й одну рибну страву з трьома гарнірами кожна.

Найкращою м’ясною стравою стала страва Владислава Ліонова, рибною — Олександра Липка. Однак за результатами загального голосування переміг Максим Прихідько. Максим — засновник і шеф-кухар ресторану Experimental і гастрономічного простору pro100hub у Львові; призер і переможець багатьох українських і міжнародних конкурсів. Друге місце зайняв Вадим Захаров, а третє - Віталій Нужний.
Окрім того, в рамках конкурсу пройшов великий захід із безліччю лекцій, мастер-класів та воркшопів від топових кулінарів і гастро-експертів не тільки України, а й усього світу.