Барвники ні до чого. У Швейцарії створили рубіновий шоколад

6 вересня 2017, 16:04
Технологи швейцарського бренду Barry Callebaut створили четвертий вид шоколаду - рубіновий

Рубіновий шоколад має яскравий фруктово-ягідний смак і ніжний рожевий колір. Він виготовляється без додавання ягід або ягідних ароматизаторів і не містить барвників. В основі його складу червоні какао-боби Ruby. Цей шоколад став першим відкриттям за останні 80 років з часів відкриття білого шоколаду.

Відео дня

Як зазначають технологи, над його розробкою вони працювали кілька років і сподіваються, що він стане не менш популярним, ніж інші види шоколаду.

© Barry Callebaut
© Barry Callebaut Фото:

© Barry Callebaut
© Barry Callebaut Фото:

Слідкуйте за найцікавішими новинами з розділу НВ STYLE в Facebook

Показати ще новини
Радіо NV
X