Американський фуд-експерт назвав найкращі поєднання пива і сиру

15 жовтня 2015, 15:12
Фуд-експерт Джон Девід Райан з компанії Murray's Cheese назвав найкращі поєднання пива і сиру, які обов'язково потрібно спробувати цієї осені

Видання Business Insider опублікувало сім порад Райана щодо вживання сиру і пива. У список рекомендацій потрапили сири чеддер, брі, гауда, а серед пива - ель, пільзнер, стаут та інші.

Відео дня

© Jules Morgan/flickr
© Jules Morgan/flickr Фото:

1. Пільзнер і брі

Пиво пільзнер славиться приємним ароматом і м'яким смаком хмелю. Таке пиво буде ідеально поєднуватися з м'яким сиром брі, розкриваючи всі відтінки смаку.

2. Saison і сир з козячого молока

Сир з козячого молока має пухку структуру і вершковий пряний смак. У поєднанні з пивом Saison в присмаку з'являються цитрусові нотки.

3. Харвест Ель і чеддер

В такому пиві трохи більше солоду і хмелю, який надає пиву ель трохи кислинки. У такому разі смакову гаму доповнить пряний і кислуватий сир чеддер.

4. Бурий ель і сир з овечого молока

Таке поєднання вважається одним з кращих. Під пряний бурий ель чудово підійде м'який сир з овечого молока з солодкуватим горіховим присмаком.

© Thomas Hawk/flickr
© Thomas Hawk/flickr Фото:

5. Пиво Октоберфесту і грюйер

Традиційне пиво Октоберфесту часто має присмак гвоздики і кориці, тому до нього добре підійде пікантний сир грюйєр з легкими горіховими нотками.

6. Гарбузове пиво і витримана гауда

Солодка і злегка масляниста витримана гауда є єдиним сиром, який розкриє всі смакові якості гарбузового пива.

7. Стаут і блакитний сир

Об'єднання протилежностей створює унікальні смакові якості. Солоний і кремовий, блакитний сир буде добре поєднуватися з м'яким солодким стаутом.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X