Не гарнір, а страва. Рецепт незвичайного пюре з солоними огірками та м’ясом криля від Євгена Клопотенка
Кулінарний експерт розповів, як приготувати оригінальне пюре з великою кількістю масла, часником, м’ясом маленьких креветок і солоними огірками.
Картопляне пюре може бути не просто гарніром до м'ясної страви, а й повноцінною смачною трапезою з насиченими смаками. Секрет полягає у великій кількості масла та декількох додаткових інгредієнтів, які збалансовують смак.
Рецепт картопляного пюре
Інгредієнти:
- 1 кг картоплі
- 200 г масла
- солоні огірки
- м'ясо криля
- часник
- сіль за смаком
Приготування:
Зваріть картоплю з декількома зубчиками часнику. Чим дрібніше ви її наріжете, тим швидше вона приготується.
Злийте воду з картоплі та додайте вершкове масло. Вам може здатися, що 200 г масла, це занадто багато, проте Євген Клопотенко запевняє, що інші інгредієнти збалансують смак, а пюре вийде шалено ніжним.
Для балансу наріжте солоні огірки та додайте до картоплі. Потім додайте м'ясо криля і добре все перемішайте.
Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life