XXXL. Суперголубець за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
Кулінарний експерт, ресторатор і беззмінний суддя проєктів МастерШеф розповів, як приготувати величезний голубець.
«Хочете здивувати рідних незвичною стравою? Приготуйте супер-голубець», — написав у інстаграмі Ектор Хіменес-Браво.
Рецепт голубців
Інгредієнти:
- 1 велика капуста
- 500 г фаршу
- 1 цибулина, подрібнена
- 100 г вареного рису
- 1 яйце
- Сіль і перець, спеції за смаком
Приготування
Очистіть зовнішні шари капусти та відваріть їх у підсоленій воді до м’якості.
Залиште капусту остигати, тим часом з'єднайте м’ясо з рисом, цибулею, сіллю, спеціями та яйцем.
Викладіть 6 листків капусти на харчову плівку, злегка перекриваючи.
Зверху рівномірно розкладіть м’ясну начинку.
Згорніть капусту в рулет, як показано на відео, і обережно перекладіть у форму для запікання.
Змастіть соусом. У Ектора Хіменеса-Браво це кетчуп, гірчиця, мед і жовток.
Випікайте при температурі 200 °C протягом 40 хвилин під фольгою, потім зніміть її, обмажте рулет яєчним жовтком і випікайте ще 20 хвилин.
Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life