XXXL. Суперголубець за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

13 червня 2021, 05:50
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Кулінарний експерт, ресторатор і беззмінний суддя проєктів МастерШеф розповів, як приготувати величезний голубець.

«Хочете здивувати рідних незвичною стравою? Приготуйте супер-голубець», — написав у інстаграмі Ектор Хіменес-Браво.

Рецепт голубців

Інгредієнти:

  • 1 велика капуста
  • 500 г фаршу
  • 1 цибулина, подрібнена
  • 100 г вареного рису
  • 1 яйце
  • Сіль і перець, спеції за смаком
Відео дня

Приготування

Очистіть зовнішні шари капусти та відваріть їх у підсоленій воді до м’якості.

Залиште капусту остигати, тим часом з'єднайте м’ясо з рисом, цибулею, сіллю, спеціями та яйцем.

Викладіть 6 листків капусти на харчову плівку, злегка перекриваючи.

Зверху рівномірно розкладіть м’ясну начинку.

Згорніть капусту в рулет, як показано на відео, і обережно перекладіть у форму для запікання.

Змастіть соусом. У Ектора Хіменеса-Браво це кетчуп, гірчиця, мед і жовток.

Випікайте при температурі 200 °C протягом 40 хвилин під фольгою, потім зніміть її, обмажте рулет яєчним жовтком і випікайте ще 20 хвилин.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X