З важливим компонентом. П’ять правил корисного бутерброда

23 вересня, 20:43
Світлана Фус: «Не забуваємо про зелень і овочі» (Фото:hansgeel/Depositphotos)

Світлана Фус: «Не забуваємо про зелень і овочі» (Фото:hansgeel/Depositphotos)

Правило номер один: хліб має бути з цільнозернового борошна

Якщо ви любите бутерброди, то зробіть їх корисними. Для цього головне підібрати правильні інгредієнти:

1. Хліб для бутерброда має бути з цільнозернового борошна.

2. Додаємо важливий компонент — м’ясо, рибу або птицю. Рекомендую у відварному вигляді, приготовану на парі або запечену.

Відео дня

Ніяких соусів і майонезу!

3. Ніяких соусів і майонезу! «Спеціальні» соуси дуже калорійні і часто не дуже натуральні. Якщо хочеться, то використовуйте змішане з зеленню авокадо або трохи гірчиці.

4. Не забуваємо про зелень і овочі — що більше, то краще. Вони збільшать об'єм і краще наситять.

5. Для смаку можна покласти пряної зелені. В міру.

У такому вигляді поживний бутерброд може бути варіантом перекусу.

Не рекомендую їсти бутерброди на ніч.

facebook.com/svetlanafus
Фото: facebook.com/svetlanafus

Текст публікується з дозволу авторки

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо НВ
X