Сім здорових навичок. Як харчуватися, щоб бути енергійнішими

Наталія Самойленко: «Обирайте складні вуглеводи» (Фото:unixx.0.gmail.com/Depositphotos)
Уникайте рафінованих вуглеводів і додайте до раціону продукти, багаті на залізо
Виснаженість у багатьох — це перманентний стан сьогодення. Стрес, тривога, страх, біль роблять нас спустошеними та забирають суттєву частку життєвої енергії, аби продовжувати рухатись далі.
Плюс перехідний період між зимовим та літнім сезоном ще віддає шлейфом сонливості.
Еволюційно ми активніші в період світлового дня. Нестача сонячного світла призводить до того, що мозок виробляє більше гормону під назвою мелатонін, який сприяє бажанню поспати. Тому наше завдання — зачекати прояснень, але вже зараз додавати бустерних здорових навичок, які здатні трохи наситити енергією, та й загалом вибудувати свій раціон та режим так, щоб тримати тонус.
Що включити їстівного?