Більше вітамінів. Дев’ять овочів, які корисніше їсти приготованими

14 червня, 08:21
Ексклюзив НВ
Лора Браун: «Висока температура руйнує клітинні стінки, завдяки чому поживні речовини легше засвоюються організмом» (Фото:Egor Myznik/Unsplash)

Лора Браун: «Висока температура руйнує клітинні стінки, завдяки чому поживні речовини легше засвоюються організмом» (Фото:Egor Myznik/Unsplash)

Не поспішайте їсти сирими шпинат, помідори та солодкий перець — кулінарна обробка може підвищити їхню харчову цінність

Сироїдіння і, зокрема, сире веганське харчування — відносно нещодавній тренд. Вважається, що чим меншої обробки зазнала їжа, тим краще. Проте не всі продукти корисніше їсти сирими — насправді, у деяких овочів поживна цінність підвищується в результаті приготування. Ось дев’ять прикладів.

Відео дня

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X