Замовляйте столик. П'ять ресторанів, у яких варто побувати

27 січня 2019, 08:03

Успішний київський ресторатор називає заклади, які його вразили

  1. Peter Luger (Нью-Йорк, США)

Цей стейкхаус розташований у Брукліні, йому більше 130 років. Останні три десятиліття цей заклад вважається найкращим м'ясним рестораном Америки, згідно з популярним ресторанним рейтингом Zagat. Рекомендую.

Відео дня
  1. Nusr-Et (Стамбул, Туреччина)

Ще один стейкхаус. Це цікавий, смачний і дуже популярний зараз ресторан. Шеф-кухар і власник Нусрет Гекчен, відомий під псевдонімом Salt Bae, своєю манерою присолювати стейк під час подачі додав шоу в звичайний стейкхаус. Це цікаво.

  1. Steirereck (Відень, Австрія)

Один з кращих ресторанів світу за версією The World's 50 Best Restaurants. У Steirereck я їв найкращу в моєму житті страву з голуба і отримав неймовірний досвід ресторанного сервісу.

  1. Hide (Лондон, Великобританія)

Це новий ресторан Євгена Чичваркіна. Заклад мені сподобався, оскільки люблю хороші ресторани, в які вкладено багато енергії, душі і грошей. До того ж, заклад вже отримав першу зірку Червоного путівника Мішлен.

  1. La Coorniche (Аркашон, Франція)

Ресторан розташований в однойменному готелі, побудованому в 1930 році в традиційному Баскському стилі з видом на найбільшу піщану дюну Європи – дюну Пила – і Атлантичний океан. В меню ресторану – свіжі морепродукти Атлантики й улов із власної устричної ферми.

Текст опубліковано в журналі Новое время №2 від 24 січня 2019 року. Републікація повної версії заборонена

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения Нового Времени

Більше блогів тут

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X