Вишукана закуска. Як приготувати гарбузові оладки з червоною ікрою
Вибирайте заморожену ікру з Аляски
Червона ікра — незмінний атрибут, як на Новий рік, так і на усі свята. Але треба вміти обирати правильну і корисну. На мій погляд, найкраща — заморожена. В ній менше солі і зовсім немає консервантів. Справжня ікра — та, що з Аляски.
Пропоную приготувати з нею нову, вишукану закуску, яка смакує навіть холодною: міні-оладки з гарбуза з крем-сиром, кремом авокадо та ікрою.
Раніше показував, як запекти гарбуз — з нього треба зробити пюре.
Для оладків знадобиться:
- 250 г пюре гарбуза
- 1 яйце
- 140 г борошна
- 2 г солі
- 10 г розпушувача
- Олія без запаху для смажіння
1. Борошно змішую з розпушувачем.
2. У гарбузове пюре додаю яйце та сіль, перемішую.
3. Ввожу борошно, перемішую, і смажу на олії на середньому вогні маленькі оладки. Кількість визначаю чайною ложкою.
Для крему з авокадо:
- 1 шт. авокадо
- 1 ст. л. оливкової олії
- Сіль, сік лимона і трішечки петрушки — за смаком
Очищений авокадо збити блендером з усіма інгредієнтами до кремової консистенції. Спробувати, щоб було смачно — має бути кисленьким.
Збираємо: на оладки викладаємо трохи крем-сиру по колу, зверху — крем з авокадо через корнет чи кондитерський кульок, зверху — ікра. Готово!
Не прикрашаємо зеленню, бо страва буде деякий час стояти на столі і зелень може зав’янути.
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ
Більше блогів тут