Вишукана закуска. Як приготувати гарбузові оладки з червоною ікрою

20 грудня 2021, 23:03

Вибирайте заморожену ікру з Аляски

Червона ікра — незмінний атрибут, як на Новий рік, так і на усі свята. Але треба вміти обирати правильну і корисну. На мій погляд, найкраща — заморожена. В ній менше солі і зовсім немає консервантів. Справжня ікра — та, що з Аляски.

Відео дня

Пропоную приготувати з нею нову, вишукану закуску, яка смакує навіть холодною: міні-оладки з гарбуза з крем-сиром, кремом авокадо та ікрою.

Раніше показував, як запекти гарбуз — з нього треба зробити пюре.

Для оладків знадобиться:

  • 250 г пюре гарбуза
  • 1 яйце
  • 140 г борошна
  • 2 г солі
  • 10 г розпушувача
  • Олія без запаху для смажіння

1. Борошно змішую з розпушувачем.

2. У гарбузове пюре додаю яйце та сіль, перемішую.

3. Ввожу борошно, перемішую, і смажу на олії на середньому вогні маленькі оладки. Кількість визначаю чайною ложкою.

Для крему з авокадо:

  • 1 шт. авокадо
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • Сіль, сік лимона і трішечки петрушки — за смаком

Очищений авокадо збити блендером з усіма інгредієнтами до кремової консистенції. Спробувати, щоб було смачно — має бути кисленьким.

Збираємо: на оладки викладаємо трохи крем-сиру по колу, зверху — крем з авокадо через корнет чи кондитерський кульок, зверху — ікра. Готово!

Не прикрашаємо зеленню, бо страва буде деякий час стояти на столі і зелень може зав’янути.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X