Ідеально підходить до риби. Як приготувати соус тартар

17 травня 2021, 23:03

Спробуйте використати цей соус замість звичайного майонезу

Як часто ви експериментуєте на кухні? Сьогодні замість звичайного майонезу давайте приготуємо соус тартар. Він виходить з кислинкою, але дуже смачним. Я ось використав тартар для салату шуба. Також він ідеально підходить до риби, сендвічів та бутербродів.

Відео дня

Інгредієнти:

  • 5 жовтків;
  • 40 г зернової гірчиці;
  • 650 мл нейтральної рослинної олії;
  • 8 г солі;
  • 30 г цукру;
  • 10 мл винного оцту;
  • 200 г сметани жирністю 25%;
  • по 10 г кропу, тархуну, петрушки;
  • 40 г каперсів;
  • 150 г корнішонів.

Приготування

1. Збиваємо жовтки, гірчицю, цукор та сіль.

2. Тонкою стрункою вводимо олію та продовжуємо збивати.

3. Додаємо винний оцет та сметану, які розбавлять концентрований смак домашнього майонезу.

4. Подрібнюємо зелень, каперси, корнішони та додаємо в соус.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X