Проста і надзвичайно смачна. Як приготувати курку в кисло-солодкому соусі

27 липня 2021, 23:05

Як гарнір до цієї страви підійде рис

До вашої уваги проста і надзвичайно смачна курка в кисло-солодкому соусі.

Вам знадобиться:

  • 450 г курячої грудки без шкіри і кісток
  • сіль за смаком
  • перець за смаком
  • 60 г кукурудзяного крохмалю
  • 2 збитих яйця
  • олія для смаження

Відео дня

Для соусу:

  • 1 ст. л. олії
  • ½ ст. л. подрібненого часнику
  • 1 болгарський перець, нарізаний кубиками
  • 180 мл яблучного оцту
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 55 г кетчупу
  • 100 г цукру

Для презентації:

  • зелена цибуля, нарізана
  • насіння кунжуту

Приготування

Приправити курку сіллю і перцем. Змастити кукурудзяним крохмалем, вмочити в збите яйце.

Обсмажити до золотистої, хрусткої скоринки. Відкласти і зібрати зайвий жир паперовим рушником.

У великій сковороді розігріти олію і обсмажити часник до появи аромату.

Додати болгарський перець, яблучний оцет, соєвий соус, кетчуп і цукор. Довести до кипіння.

Коли соус загусне, додати смажену курку. Добре перемішати.

Прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею і кунжутом.

Подавати з рисом.

Готуйте із задоволенням та з якісних продуктів!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X