Проста і надзвичайно смачна. Як приготувати курку в кисло-солодкому соусі
Як гарнір до цієї страви підійде рис
До вашої уваги проста і надзвичайно смачна курка в кисло-солодкому соусі.
Вам знадобиться:
- 450 г курячої грудки без шкіри і кісток
- сіль за смаком
- перець за смаком
- 60 г кукурудзяного крохмалю
- 2 збитих яйця
- олія для смаження
Для соусу:
- 1 ст. л. олії
- ½ ст. л. подрібненого часнику
- 1 болгарський перець, нарізаний кубиками
- 180 мл яблучного оцту
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 55 г кетчупу
- 100 г цукру
Для презентації:
- зелена цибуля, нарізана
- насіння кунжуту
Приготування
Приправити курку сіллю і перцем. Змастити кукурудзяним крохмалем, вмочити в збите яйце.
Обсмажити до золотистої, хрусткої скоринки. Відкласти і зібрати зайвий жир паперовим рушником.
У великій сковороді розігріти олію і обсмажити часник до появи аромату.
Додати болгарський перець, яблучний оцет, соєвий соус, кетчуп і цукор. Довести до кипіння.
Коли соус загусне, додати смажену курку. Добре перемішати.
Прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею і кунжутом.
Подавати з рисом.
Готуйте із задоволенням та з якісних продуктів!
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ
Більше блогів тут