За 5 хвилин. Як приготувати швидкий овочевий суп із броколі та анчоусами

Марко Черветті: «Готовий суп присипаємо тертим пармезаном і додаємо декілька крапель оливкової олії» (Фото:instagram.com/marcocervetti)
Італійський Південь подарував нам чимало цікавих рецептів
Апулія, Калабрія, Базиліката, Кампанія… Італійський Південь подарував нам чимало цікавих рецептів. Швидкий овочевий суп — одна з таких страв. Розповідаю, як приготувати його за 5 хвилин.
У розігріту каструлю з оливковою олією додаємо філе анчоусів. Трошки обсмажуємо, щоб їхній смак передався оливковій олії.
Чавимо і ріжемо декілька зубців часнику, додаємо до анчоусів. Туди ж додаємо чилі на смак. Будь-яка південно-італійська страва має бути насиченою, ароматною та гостренькою.
Готуємо броколі: відрізаємо та шинкуємо суцвіття. Додаємо до каструлі, смажимо протягом двох-трьох хвилин, помішуючи, а потім додаємо воду. Чекаємо, поки суп закипить.
Лайфхак: щойно суп закипить, слід перевірити його на сіль. Бо ж анчоуси вже встигли віддати свою солоність страві. Може бути й таке, що більше солити суп взагалі не доведеться.
Коли суп закипів, додаємо пасту або рис і варимо.
Готовий суп наливаємо у глибоку тарілку, присипаємо тертим пармезаном і додаємо декілька крапель оливкової олії. Все, можна і варто їсти!
Більше рецептів Марка Черветті можна знайти тут
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV
Більше блогів тут