Домашній рецепт. Як приготувати холодний борщ

11 травня 2021, 20:43

Готову страву відправте у холодильник на кілька годин до появи малинового кольору

У кожного є страва, яка переносить у дитинство. Для мене це холодний борщ або ж у народі «свекольник». Ділюся з вами домашнім рецептом.

Інгредієнти:

2 середніх запечених буряки;

Відео дня

1 середній огірок;

3 варених яйця;

2 редиски;

500 г курячого бульйону;

1 відварене куряче стегно;

зелена цибуля, петрушка, кріп;

2 ч. л. ніжної гірчиці;

сік ¼ лимону;

150−200 г сметани жирністю 25%;

сіль.⠀

1. Змішуємо варені жовтки з сіллю, сметаною та гірчицею. Добряче розтираємо масу та вливаємо бульйон.

2. Буряк, редис, огірок та білки нарізаємо напівсоломкою, зелень — мілко. Змішуємо всі інгредієнти та відправляємо у холодильник на кілька годин до появи малинового кольору.

У себе в ресторані я дещо змінив рецепт: буряк збиваю блендером в пюре та додаю хрумкі креветки. Виходить нереально смачно!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X