Домашній рецепт. Як приготувати холодний борщ
Готову страву відправте у холодильник на кілька годин до появи малинового кольору
У кожного є страва, яка переносить у дитинство. Для мене це холодний борщ або ж у народі «свекольник». Ділюся з вами домашнім рецептом.
Інгредієнти:
2 середніх запечених буряки;
1 середній огірок;
3 варених яйця;
2 редиски;
500 г курячого бульйону;
1 відварене куряче стегно;
зелена цибуля, петрушка, кріп;
2 ч. л. ніжної гірчиці;
сік ¼ лимону;
150−200 г сметани жирністю 25%;
сіль.⠀
1. Змішуємо варені жовтки з сіллю, сметаною та гірчицею. Добряче розтираємо масу та вливаємо бульйон.
2. Буряк, редис, огірок та білки нарізаємо напівсоломкою, зелень — мілко. Змішуємо всі інгредієнти та відправляємо у холодильник на кілька годин до появи малинового кольору.
У себе в ресторані я дещо змінив рецепт: буряк збиваю блендером в пюре та додаю хрумкі креветки. Виходить нереально смачно!
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ
Більше блогів тут