Чізкейк в яблуці. Три корисних сирних десерти
Замість цукру в цих рецептах застосовується стевія
Рецепти корисних і смачних десертів з сиру — який готуватимете?
Білковий чізкейк
Корж:
- 4 ст. ложки вівсяних висівок
- 2 ст. ложки м’якого сиру 5−9%
- 1 яйце
- стевія за смаком
Змішати всі інгредієнти, викласти в форму і випікати 15−20 хвилин. Корж повинен бути як крекер.
Крем:
- 400 г м’якого сиру 5% -9% жирності
- 2 яйця
- 1 ст. л. знежиреного кефіру або натурального йогурту
- ванілін
- стевія за смаком
- сода
Білки відділяємо від жовтків, білки відставляємо в бік. Жовтки та всі інші інгредієнти змішуємо. Збиваємо білки в густу піну і обережно додаємо в крем. Все виливаємо на готовий корж. Випікаємо в духовці 30−40 хвилин.
Чізкейк з яблуком
Інгредієнти (на маленьку форму 10−15 см):
- 1 яблуко солодке (200 г)
- 175 г м’якого сиру 5% -9% жирності
- 1 білок
- трохи ваніліну
- стевія за смаком
- чайна ложка кориці
Приготування:
Сир змішуємо з білком і стевією, збиваємо і змішуємо з натертим на середній або крупній тертці яблуком. Посипаємо корицею і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 15−20 хвилин. При подачі перевертаємо і посипаємо корицею.
Чізкейк у яблуці
Інгредієнти (на 2−4 порції):
- 4 великих, солодких яблука
- 1 жовток
- 150 г сиру 5% -9% жирності
- ваніль
Приготування:
У яблук очистити верхню третину. Вирізати черенок і серцевину. Акуратно ложкою вискоблити трохи м’якоті. Сир змішати з жовтком і ваніллю і начинити сумішшю яблука. Поставити в жароміцну форму, влити трохи води і запікати 25 хвилин при 200 °C. Перед подачею можна полити натуральним йогуртом 2,5%.
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ
Більше блогів тут