Ідеальна вечеря для великої родини. Як приготувати курку каччіаторе

12 січня 2021, 21:37

Перетворіть родинну вечерю на свято

Я знаю простий рецепт ідеальної вечері для великої родини! Коли всі збираються за одним великим столом, то курка каччіаторе чудово підійде для всіх: від великих до маленьких.

Відео дня

Вам знадобиться:

  • 6 курячих стегон, без шкіри і кісток;
  • 6 великих грибів портобелло (або інших);
  • 2 червоних цибулі;
  • 500 г болгарського перцю (обсмаженого);
  • 125 г оливок;
  • 4 гілочки свіжого розмарину;
  • 180 мл червоного вина;
  • 400 г консервованих томатів (або свіжих помідорів).

Приправте курку сіллю і чорним перцем, покладіть її у велику неглибоку пательню і обсмажте на середньому вогні з 1 ст. л. оливкової олії. Обсмажувати 10 хвилин або до золотистого кольору, регулярно перевертаючи.

Тим часом очистіть та пошинкуйте гриби, цибулю та перець, підготуйте оливки без кісточок.

Дістаньте курку на тарілку, залишивши пательню на вогні. Засипте в пательню овочі. Перемішайте гриби, цибулю, перець та оливки, а потім додайте розмарин. Готуйте 10 хвилин або до пом’якшення всіх інгредієнтів, регулярно помішуючи.

Влийте вино і дайте йому випаритися, а потім додайте помідори і сік з них, розбиваючи помідори ложкою.

Доведіть до кипіння, перемішайте курку та будь-які соки. Розігрійте духовку до 175 градусів. Переставте курку у духовку на одну годину, або поки вона не стане м’якою.

Перетворіть родинну вечерю на свято.

instagram.com/hectorjimenezbravo/
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo/

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X