У своїй тарілці

3 січня, 23:03
НВ Преміум
Євген Клопотенко: «Є тенденція, в якій ми можемо дати фору багатьом країнам, — це креативність, наше вміння дивитися на звичні речі під іншим кутом» (Фото:НВ)

Євген Клопотенко: «Є тенденція, в якій ми можемо дати фору багатьом країнам, — це креативність, наше вміння дивитися на звичні речі під іншим кутом» (Фото:НВ)

Автентичність, екологічність, локальність і винахідливість. Чому національна кухня зможе впевнено підкорювати світові рейтинги

Матеріал опубліковано у спецвипуску журналу НВ Світ попереду 2022 за ексклюзивною ліцензією The Economist. Републікацію заборонено.

Уявіть реальність, в якій українська кухня розвивається без перешкод. Ніхто не намагається нав’язати нам свої кулінарні уподобання. Національна гастрономія підкорює світові рейтинги. А ми — оберігаємо традиції та нанизуємо на них цікаві й сучасні рішення. Погодьтеся, картинка вражає! А коли я скажу, що вже за кілька років ми зможемо жити в такій реальності? Зараз поясню.

Відео дня

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X