Привіт із дитинства. Як приготувати найніжніші сочники

12 травня 2021, 20:43

Приготування цієї страви займе не більш як півгодини

Найніжніші сочники. Привіт з дитинства, тільки в дитинстві вони були товщі та щільніші, з таким собі сиром і агресивно пахли содою. Домашні пахнуть медом і ніжні, як хмаринка. Все просто, як завжди.

Відео дня

Інгредієнти:

  • 4 столові ложки сметани;
  • 70 г вершкового масла;
  • 400 г борошна;
  • 1 столова ложка меду;
  • ¾ склянки цукру;
  • 1 чайна ложка соди;
  • 1 яйце.

Для начинки:

  • 200 г сиру;
  • 1 білок;
  • 2 столові ложки цукру;
  • 1 столова ложка сметани;
  • 1 столова ложка борошна.

Жовток залишається для змазування.

instagram.com/elena_ermolenko__/
Фото: instagram.com/elena_ermolenko__/

Приготування:

Сметану змішати з цукром до однорідної маси. Додати масло кімнатної температури, яйце і мед, все добре перемішати. Просіяти борошно і додати в нашу масу, додати соду. Замісити тісто і залишити під плівкою, поки готуємо начинку.

Білок збити в міцну піну, додати цукор і знову збити. Сир розім'яти виделкою і вмішати в білок із цукром, додати борошно і сметану.

Тісто розкачати завтовшки 0,5 см і вирізати чашкою однакові кола. На половину кола викласти начинку і закрити другою половиною. Змастити жовтком. Запікати 20 хвилин при 180 градусах.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X