Привіт із дитинства. Як приготувати найніжніші сочники
Приготування цієї страви займе не більш як півгодини
Найніжніші сочники. Привіт з дитинства, тільки в дитинстві вони були товщі та щільніші, з таким собі сиром і агресивно пахли содою. Домашні пахнуть медом і ніжні, як хмаринка. Все просто, як завжди.
Інгредієнти:
- 4 столові ложки сметани;
- 70 г вершкового масла;
- 400 г борошна;
- 1 столова ложка меду;
- ¾ склянки цукру;
- 1 чайна ложка соди;
- 1 яйце.
Для начинки:
- 200 г сиру;
- 1 білок;
- 2 столові ложки цукру;
- 1 столова ложка сметани;
- 1 столова ложка борошна.
Жовток залишається для змазування.

Приготування:
Сметану змішати з цукром до однорідної маси. Додати масло кімнатної температури, яйце і мед, все добре перемішати. Просіяти борошно і додати в нашу масу, додати соду. Замісити тісто і залишити під плівкою, поки готуємо начинку.
Білок збити в міцну піну, додати цукор і знову збити. Сир розім'яти виделкою і вмішати в білок із цукром, додати борошно і сметану.
Тісто розкачати завтовшки 0,5 см і вирізати чашкою однакові кола. На половину кола викласти начинку і закрити другою половиною. Змастити жовтком. Запікати 20 хвилин при 180 градусах.
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ
Більше блогів тут