Неймовірно соковиті. Як приготувати оладки з молодої кукурудзи

23 серпня 2022, 23:03
Володимир Ярославський: «Мені трохи не вистачало пікантності, тому вирішив подавати цю страву з гуакамоле» (Фото:instagram.com/yaroslavskyi_vova)

Володимир Ярославський: «Мені трохи не вистачало пікантності, тому вирішив подавати цю страву з гуакамоле» (Фото:instagram.com/yaroslavskyi_vova)

Дуже смачно їсти їх гарячими на сніданок разом із яйцем пашот або лососем

Поглянемо на знайому нам кукурудзу по-новому? Нещодавно, куштуючи неймовірно молоду і соковиту кукурудзу, вирішив зробити з неї особливі оладки. І чому я раніше на сніданок такого не їв? Це ж так смачно!

Відео дня

Беремо:

  • 3 качани молодої кукурудзи (зрізаної — 420 г);
  • 2 маленьких яйця;
  • 70 г борошна;
  • сіль за смаком.

1. Спочатку я очистив качани, розрізав їх навпіл поперек, а далі ножем зрізав солоденькі зернятка. У мене вийшло 420 г кукурудзи.

До речі, не бійтесь зрізати їх, навіть якщо зріжете мало. Можна ще раз пройтись, бо потім зернятка я трохи подрібнив блендером, але не до стану каші.

2. Додав яйця, борошно, сіль та добре перемішав.

3. Підсмажив на пательні на середньому вогні з обох сторін до рум’яності. А потім ще раз прогрів із кожного боку — просто на гарячій пательні.

Маса спочатку виходить дуже ніжна, тому перший раз перевертайте оладки обережно. А далі вони досить щільні, але неймовірно соковиті та смачні.

До слова, мені трохи не вистачало пікантності, тому вирішив подавати страву зі справжнім гостреньким гуакамоле. Дуже смачно їсти такі оладки гарячими на сніданок разом з яйцем пашот або з лососем. Також можна додати в суміш зелений гострий перець. Він середньої гостроти та ароматний, тому придасть особливої пікантності страві.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X