Швидко та смачно. Овочеве асорті з двома видами песто

10 березня, 23:03
Соус песто (ілюстративна фотографія) (Фото:kovalnadiya.ukr.net/Depositphotos)

Соус песто (ілюстративна фотографія) (Фото:kovalnadiya.ukr.net/Depositphotos)

Якщо правильно скористатися рецептом, із цих продуктів можна скласти три-чотири різні страви

Супер вегетаріанська страва та два види песто.

Починаємо приготування із запікання буряків у фользі. Буряк невеликого розміру готується 30 хвилин.

Одночасно запікаємо корінь петрушки у фользі 30 хвилин.
Запікаємо гарбуз, нарізаний кубиками, протягом 20 хвилин.
Броколіні відварюємо на пару протягом 5 хвилин і злегка підсмажуємо на олії скибочки цукіні.

Відео дня

Нарізаємо кубиками селеру і відварюємо протягом 20 хвилин. Потім селеру розминаємо до стану пюре і заправляємо оливковою олією та сіллю.

Готуємо генуезьке песто з оливкової олії, базиліка, пармезану, кедрових горішків і зубчику часнику, перебивши все протягом 2 хвилин занурювальним блендером. Солимо за смаком.

Готуємо сицилійське песто з підв'ялених томатів, оливкової олії, мигдалю, фісташок з оливковою олією. Перебиваємо 2 хвилини занурювальним блендером. Додаємо сіль за смаком.

На корінь петрушки викладаємо ложечку сицилійського песто. Решту овочів подаємо з генуезьким песто.

Для сицилійського песто:

  • В’ялені томати в олії 100 грамів
  • Мигдаль 20 грамів
  • Фісташки 30 грамів
  • Оливкова олія 50 грамів

Для генуезького песто:

  • Листя базиліка 50 грамів
  • Зубчик часнику
  • Пармезан 25 грамів
  • Оливкова олія 50 грамів
  • Кедрові горішки 20 грамів

Якщо правильно скористатися рецептом, з цих продуктів можна скласти три-чотири різні страви.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X