Неймовірне поєднання. Три найсмачніші страви з полуниці
Всі три рецепти прості, а приготування не забере багато часу
Салат з полуниці з курячою печінкою
Куряча печінка, полуниця і бальзамік. Третій день поспіль. Мабуть, моє улюблене поєднання з полуницею в цей сезон. Втім, ще не спробувала з сиром дорблю і горіхами.
Приготування:
Печінку добре промити й очистити від плівок, присипати чорним перцем. Обсмажити протягом 10 хвилин у паніровці з цільнозернового борошна (можна взяти будь-яке, але з цільнозерновим смачніше), кришкою не накривати.
Шпинат або салатне листя нарізати крупно, полуницю — навпіл, все перемішати, посолити та полити бальзаміком.

Салат з полуниці з тунцем
Салат з полуницею і тунцем — неймовірно смачне поєднання, повірте мені. Час приготування — 15 хвилин.
Інгредієнти: полуниця, консервований тунець, варене яйце, авокадо, руккола. Посолити, заправити оливковою олією.

Брауні з полуницею
200 г чорного шоколаду;
150 г вершкового масла;
100 г борошна;
200 г цукру;
1,5 ч. л. розпушувача;
3 яйця.
Шоколад поламати на маленькі шматочки, масло порізати кубиками. І те, й інше розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі (треба 2−3 рази розмішати).
Білки збити до піків, жовтки розтерти з цукром, борошно змішати з розпушувачем. До збитих білків додати по черзі жовтки, розтерті з цукром, борошно і шоколадну масу. Все перемішати міксером.
Форму застелити пергаментом і вилити масу. Запікати 10 хвилин при 150 градусах, потім 40 хвилин при 180 градусах.
Для шоколадної заливки:
100 г чорного шоколаду і 50 г масла розтопити.
400 г полуниці промити і висушити рушником, порізати навпіл або на 4 частини.
Покласти полуницю на брауні та залити шоколадною заливкою.

Текст публікується з дозволу автора
Більше рецептів можна знайти тут
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ
Більше блогів тут
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.