Неймовірно смачно. Як приготувати вдома шаурму

30 вересня, 23:03
Шаурма (ілюстративне фото) (Фото:Dee Dave/pexels)

Шаурма (ілюстративне фото) (Фото:Dee Dave/pexels)

Сміливо беріть спеції — це змінює сприйняття їжі

Моя шаурма. Що потрібно на дві великі порції:

  • Лаваш вірменський — 1 упаковка
  • 300 г курячого м’яса
  • Олія для смаження
  • 60 г солодкого перцю
  • 50 г смачного кетчупа
  • 100 г соусу з грецького йогурту, часнику, солі з приправами, січеної зелені кінзи й петрушки
  • 120 г томатів
  • 40 г зелені петрушки та кінзи

Відео дня

Можна додати червоної цибулі за смаком.

Сміливо беріть спеції або сіль зі спеціями — це дуже змінює смаки і сприйняття їжі.

Приготування

Швидко і на великому вогні обсмажую на пательні нарізану брусочками курку

Додаю нарізаний болгарський перець — і смажу ще хвилинку.

На лаваш намащую соус з йогурту і кетчуп (можна не просто кетчуп, а смачний соус)

Додаю листя і маленькі гілочки петрушки та кінзи, курку, томати та

Згортаю у рулет.

Підігріваю ще на сухій пательні і подаю.

За смаком можете додавати свої овочі і ще сир. І звісно інші начинки за бажанням. Неймовірно смачно!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо НВ
X