Дуже смачно і трохи по-новому. Як приготувати сирники з яблуками

26 жовтня, 23:03
Сирники (ілюстративне фото) (Фото:VGatto/Depositphotos)

Сирники (ілюстративне фото) (Фото:VGatto/Depositphotos)

Їх можна їсти як гарячими, так і холодними

Обожнюю сирники на сніданок, а сьогодні хочу поділитися з вами особливим рецептом: сирники з яблуками, або яблуники. Дуже смачно і трохи по-новому.

Рецепт майже як на сирники:

Відео дня

  • 300 г домашнього сиру;
  • 2 яблука сорту голден;
  • 1 маленьке яйце;
  • 2 ст. л. борошна (35−40 г);
  • 30 г цукру;
  • дрібка кориці;
  • олія для смаження.

Домашній сир треба добре віджати від сироватки — це найважливіший етап.

Яблука очистити від шкірки й нарізати дрібненько. Саме нарізати, щоб яблуко було сухе.

Змішати сир, яблуко, цукор, борошно, корицю і яйця.

Сформувати «ковбаску» і з неї нарізати «шайбами» сирники.

Далі я трішечки обвалюю вироби у борошні й формую однакові сирники. Обсмажую на маленькому вогні під кришкою у два прийоми: перший раз з кожного боку до появи скориночки, другий раз трохи менше по часу, також з обох боків, щоб всередині все прогрілося.

Можна їсти як гарячими, так і холодними. Смачного!

Яблука можете обирати на свій смак, але беріть такі, які не дуже швидко темніють. Цукор і спеції використовуйте також за власним смаком. Готування під кришкою більш енергоефективне, ніж у духовці.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо НВ
X