Осінній десерт. Як приготувати шарлотку з яблуками

6 вересня, 23:03
Шарлотка (ілюстративне фото) (Фото:MarySan_/Depositphotos)

Шарлотка (ілюстративне фото) (Фото:MarySan_/Depositphotos)

Яблука обов’язково мають бути кислі та хрусткі

Пані та панове, осінь. Сумувати не будемо, натомість будемо робити затишок. Тобто готувати найвеличніший осінній десерт — шарлотку з яблуками.

Що нам для шарлотки потрібно?

Відео дня

  • 3 яйця;
  • 250 грамів цукру;
  • 150 грамів вершкового масла;
  • 400 грамів борошна;
  • 1 кілограм яблук (обов’язково кислих та хрустких);
  • 100 грамів молока;
  • розпушувач тіста та цукрова пудра.

Як будемо готувати?

Змішати яйця та цукор, добряче збити міксером, додати борошно і знову збити.

Розтопити вершкове масло, зачекати пару хвилин та додати до тіста. Перемішати блендером до однорідного стану.
Додати до тіста молоко, перемішати, додати розпушувач і перемішати востаннє.

Час додати в тісто порізані яблука!

Залишилося застелити форму пергаментом, викласти на неї тісто та випікати 35−40 хвилин.

А потім ще трохи почекати, поки готовий пиріг охолоне, щоб нарізати його прямокутниками, присипати цукровою пудрою і подати на стіл.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо НВ
X