Безпрограшні рецепти. Як запекти свинину з яблуками та капусту з апельсинами
Запечена свиняча рулька добра і в гарячому, і в холодному вигляді
Свиняча кулька чи вепрове коліно в темному пиві з яблуками
Найсмачніший і безпрограшний рецепт, і в гарячому вигляді, і в холодному.
Інгредієнти:
- 2 свинячі рульки
- 2 л темного пива
- 1 головка часнику
- 1 морквина
- 1 цибулина
- 2−3 лаврові листки
- 2 ч. л. меду
- 2 ч. л. гірчиці
- 2 ст. л. бульйону
- 3 зелені яблука
- Сіль перець
Скласти в каструлю рульки, часник, моркву, цибулю та лавровий лист, залити пивом і варити на повільному вогні під закритою кришкою 2 години. За цей час рульки кілька разів перевернути.
Потім змішати мед, гірчицю та 2 столові ложки бульйону, в якому варилося м’ясо. отриманою сумішшю змастити рульки і відправити в розігріту до 160 градусів духовку на 1,5−2 години (дивитись по ніжності м’яса). У процесі запікання ще кілька разів змастити соусом.
Разом із м’ясом поставте в духовку три тверді зелені яблука — після того, як вони запечуться, їх можна буде використовувати як соус.
Запечена капуста з апельсинами
Кольоротерапія та легка їжа — нове поєднання капусти з апельсином і корицею. Люблю смажену та запечену капусту, у всіх проявах — синю, молоду, брюссельську. Сьогодні — синя, запечена з апельсинами.

Апельсини та капусту нарізати часточками, розкласти на деку та запікати 30 хвилин при 210 градусах. Вийняти з духовки, дати охолонути, полити медом і посипати корицею.
Текст опубліковано з дозволу авторки
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ
Більше блогів тут