Ідеальний холодний суп. Як приготувати гаспачо

18 серпня, 23:03
Гаспачо (ілюстративна фотографія) (Фото:seqoya/Depositphotos)

Гаспачо (ілюстративна фотографія) (Фото:seqoya/Depositphotos)

Прикрасьте страву декількома краплями оливкової олії

Ідеального холодного супу не існує? А як же гаспачо!

Ділюся рецептом чудового іспанського супу для спекотних днів.

Відріжте товсту скибку якісного ремісничого хліба. Поріжте скоринку на кубики та зробіть з них грінки (просто підсушіть хвилин 10 в духовці). Відкладіть.

Відео дня

З м’якої частини скибки зробіть хлібне пюре: розімніть її руками, додайте трошки оцту та води і пальцями розімніть ще раз до стану каші.

Підготуйте овочі: з болгарського перцю вийміть середину, з томатів — плодоніжку, почистіть огірки та червону цибулю. Розчавіть пару зубчиків часнику. Більшу частину овочів поріжте великими шматочками та киньте у блендер разом з часником. Те, що залишилось, наріжте однаковими маленькими кубиками: ми потім прикрасимо ними готову страву.

Приправте овочі у блендері сіллю та перцем, додайте оливкову олію. Перебийте все у смачну овочеву суміш. Спробуйте на смак. За бажанням додайте ще сіль або перець.

На дно глибокої тарілки викладіть хлібне пюре. На нього обережно вилийте гаспачо з блендера, а зверху викладіть грінки, дрібно нарізані томати, цибулю, перець, огірки. Прикрасьте страву декількома краплями оливкової олії. Смачного!

Більше рецептів Марка Черветті можна знайти тут

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV

Більше блогів тут

X