Як готують у Франції. Рецепт тартару з яловичини

9 січня, 23:03
Тартар (ілюстративне фото) (Фото:asimojet/Depositphotos)

Тартар (ілюстративне фото) (Фото:asimojet/Depositphotos)

Показник гарного тартару — ручна нарізка

Головне — якісне м’ясо: тільки яловичина! Краще та, яка для стейків, витримана: сухого чи вологого дозрівання. Або якраз тут можна брати заморожену вирізку, чи лопаткову, задні частини. Це дуже важливо — безпека харчування, отже повторювати з великою увагою.

Відео дня

Інгредієнти:

  • м’ясо яловичини — 150 г
  • корнішони — 20 г
  • каперси — 10 г
  • цибуля шалот або червона — 12 г
  • діжонська гірчиця — 5 г
  • жовток курячий — 1 шт. (перепелиний — 2 шт.)
  • вустерський соус — 2 г
  • оливкова олія — 15 г
  • сіль та чорний перець
  • кетчуп — 12 г
  • соус Табаско — пару крапель

Мені до вподоби тільки нарізане руками, як вчили мене в інституті Поля Бокюза. Ручна нарізка — це показник гарного тартару.

М’ясо ріжемо кубиком 5 мм. Інші інгредієнти — способом брюнуаз (кубиком меншим за 3 мм). Усе добре перемішуємо.

Мені смакує разом з тостами та потертим зверху сиром пармезан.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X